2011

Akcie v roku

2011

 


V roku 2011 sme zorganizovali tieto akcie:

Turnaj o pohár starostu spojený s memoriálom Ferdinanda Bíma. Turnaj bol v dvoch kategóriach a to deti a dospelí ktorí bývajú, alebo sa narodili v Otrhánkach.
Memoriál Ferdinanda Bíma bol otvorený turnaj, ktorého sa mohli zúčastniť všetci čo hrávajú stolný tenis za Otrhánky a ďaľší pozvaní hráči.

Farský karneval
Akcia ktorú vlastne organizuje farský úrad vo Veľkých Chlievanoch. naša obec prispieva bezplatným prenájom kultúrneho domu.

Posedenie pri vatre.
Tradícia v našej obci, keď sa 7.mája z príležitosti oslobodenia každoročne koná posedenie pri vatre. Tentokrát nám trošku účasť nabúrali MS v hokeji, ale zabezpečili sme projektor a zápas našich s Fínskom premietali priamo v živom prenose, čo malo vcelku priaznivý ohlas. Akcia patrí určite k tým vydarenejším.

MDD
Akcia najskôr pre tých najmenších z príležitosti Medzinárodného dňa deti. Tentokrát sme to poňali trošku netradičnou formou. Najskôr sme pozvali Bánovských hasičov, ktorí deťom predviedli svoju techniku a deti si mohli vyskúšať vozenie v hasičskom aute ale i striekanie hasičskou striekačkou. A po prezentácii prišli na rad rôzné hry a súťaže. Veľký ohlas mala trampolína, ktorá nebol voľná ani chvíľku a na ktorú dokonca sta niekedy dlhší rad ako u dospelých na pivo. A na záver si aj deti kopli jedenástky. Celkovo bolo prihlásených 16 detí. Po 5. sériach nakoniec zvíťazil Floro Miloš , Druhý bol Mikláš Rasťo a tretí Rypák Marián.
A po deťoch prišli na rad dospelí svojím zápasom ženatí – slobodní. Aj tu sme zostali verní tradícii a po 90 minútach hry vyhrali ženatí nad slobodnými 5:2. Jedinou útechou pre slobodných je, že raz sa aj oni pridajú do radov ženatých a potom možno konečne vyhrajú.
No a nakoniec prišli na rad kopanie jedenástok. Celkovo sa prihlásilo 7 žien a 33 mužov.
U žien sa víťazkou stala: sl. Helešová Natália, na druhom mieste Mikušková Božena a na treťom Krupová Mirka.
U mužov nakoniec deti vrátili ženatým prehru vo futbale a tak kopanie jednástok vyhral po 9. sériach Geleta Adrián, druhý skončil Ďurkáč Peter a na treťom mietse Floro Miloš ml.

A keďže nám nakoniec vydržalo aj počasie, myslím že môžme skonštatovať, že akcia sa vydarila a tí čo prišli určite neľutovali.